A Tinder könyv budapesti bemutatója

Ez történt a Jobbra húzott történetek – Szex, Szerelem, Tinder első könyvbemutatóján:

Az eseményt 2017. augusztus 17-én tartottam az Anker’t-ben. Az érdeklődés messze felülmúlta a várakozásaimat, hiszen a Facebook eventnél 188-an jelöltétek be, hogy eljöttök, illetve 1379-en, hogy kíváncsiak vagytok rá. Meg kell hagyni, tényleg jó sokan jöttetek, tele volt az Anker’t hátsó terme.

Eléggé izgultam, hiszen mégiscsak az első (nem fiókban lapuló) könyvem bemutatójáról volt szó. Le is hajtottam gyorsan egy páleszt Ilonával, az Olvass hazait! bloggerével, aki a moderátorszüzességét vesztette el a bemutatón. Így azért sikerült némileg csillapítanunk a parát.

A pálinkától felbátorodva pontban 19 órakor (hiszen imádom a pontosságot) leültünk Ilonával a színpadon lévő kanapéra, majd beszélgetni kezdtünk. Éreztem, hogy irul-pirul az orcám, de bíztam benne, hogy azt hiszitek, csak túltoltam a pirosítót. 😉 Mindenesetre egy-két kérdés után elég jól ellazultam, és a visszajelzések alapján jót sztorizgattam.

Mindenféléről dumáltunk. Abszolút a teljesség igénye nélkül:

  • A könyv ötletének megszületése
  • A személyes Tinderhez való kötődésem
  • A riportkönyv műfaja
  • A sztorik beszerzése
  • Az interjúk elkészítése
  • Az írás folyamata

A csacsogást persze megszakítottuk néhol, hogy teret adjunk a felolvasásoknak. A csodás hangú, gyönyörű színésznő, Németh Bori keltette életre a Jobbra húzott történetek néhány oldalát. Olvasott egy cudar élménnyel záruló szingli sztoriból, illetve a férjemmel közös történetünkből is. Mivel ugye férfi és női szemszögből is leírtam a ma is tartó kapcsolatokat, ezért volt egy kis rész az én szemszögemből és egy kicsi a férjeméből. Elég jók voltak a reakciók a felolvasások alatt, úgyhogy azt gyanítom, bejött nektek.

Ilona tartogatott egy kis csavart – az este egy adott pontján hirtelen felállította a közönség soraiban ülő férjemet, aki nem egy zavarba jövő típus, szóval ő is mesélt egyet s mást a kapcsolatunkról.

Végezetül vagy olyan jól elmondtunk mindent, hogy nem maradt kérdésetek, vagy csak nem mertétek feltenni őket (ha ez utóbbi, nyugodtan írjatok a Facebook csatornámon vagy itt a honlapomon), szóval kezdődhetett a könyvvásárlás és a dedikálás. Hosszú, kígyózó sor volt, úgyhogy le a kalappal. Nagyon cukik voltatok, hogy ilyen türelmesen vártatok.

Még egyszer nagyon köszönöm nektek, hogy eljöttetek! Mesés élmény volt!

Az én csodálatos férjecskémnek, Ilonának, illetve Borinak pedig a segítséget, az Anker’t-nek pedig a szuper helyszínt. <3

Ha valaki lemaradt a könyvbemutatóról, és be szeretné szerezni a könyvet, itt megteheti: tothanikodora.hu

A következő könyvbemutatóm Pakson lesz 2017. szeptember 8-án 17 órakor a Pákolitz István Városi Könyvtárban, ami kicsi korom óta a szívem csücske. Itt van a hozzá kapcsolódó Facebook event.

Ani